Software Engineering Internship

Working Hours: Flexible; depending on internship requirements

Duration: 5-6 months

Location: Utrecht, The Netherlands

Heb jij een passie voor web technologie en deins je niet terug voor het toepassen van nieuwe technologie? Ben je leergierig en gemotiveerd? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

3devo is een hightech start-up die producten ontwikkelt voor de 3D-print markt.
Wij werken met een enthousiast en gedreven team aan de succesvolle uitbouw van ons bedrijf. Onze resultaten worden behaald door een combinatie van vaardigheden, onder andere: creativiteit, werkmentaliteit en teamwork. Zo streven wij er naar om een ieder zich tot zijn maximale potentie te laten ontwikkelen.

We groeien snel en geen dag is hetzelfde. Onze teamleden voelen zich verantwoordelijk voor het succes van 3devo en zijn altijd bereid elkaar te helpen. Hierdoor is er een prettige werksfeer. Hard werken, maar ook tijd voor een kopje koffie, grapje en biertje ter afsluiting van de week.

Werkzaamheden stage

Momenteel zijn wij een nieuwe app aan het bouwen, waarbij we jouw kennis kunnen gebruiken.
De werkzaamheden zijn o.a.:
– Database design
– Het maken van een interface
– Automatisering
– CI/CD opzetten
– Ondersteunen van onze Software Developers

Programmeren in: Typescript, HTML, SCSS, Javascript (kunnen ook anderen talen voor komen zoals
GO, Python, etc.).
Werken met Firestore en Google cloud.

De opdracht

De opdracht bestaat uit het maken van een admin dashboard, om ervoor te zorgen dat medewerkers van 3devo, zonder kennis van software, data kunnen invoeren/uitlezen voor de applicatie en wellicht contact kunnen opnemen met de gebruikers van de app.

Verwachtingen stagiair

Wij zoeken voor deze stageplaats een gedreven en gemotiveerde student die een relevante studie met minimaal HBO niveau volgt, zoals Informatica of Software Engineering.
Je hebt affiniteit met techniek en vindt het interessant om een project van idee tot implementatie te doorlopen.
Het project vergt een nauwe samenwerking tussen de gebruikers en software functies van het project. Hierbij werk je hecht samen met onze software ontwikkelaars en Marketing afdeling

Belangstelling?

De stagiair zal worden begeleid door een Software Engineer. Deze zal samen met de stagiair verantwoordelijk zijn voor het afronden van de desbetreffende stagewerkzaamheden binnen het bedrijf. De stagiair zal voor de dagelijkse vragen ook bij deze begeleider terecht kunnen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren

Are you curious to experience what a 3devo internship is like? Watch as an intern, from our R&D team, explains his over-all experience, day-to-day actives and the obstacles he overcame interning at 3devo right here.