Embedded Systems Internship

Working Hours: Flexible; depending on internship requirements

Duration: 5-6 months

Location: Utrecht, The Netherlands

Student Technische informatica of Embedded systems gezocht voor uitdagingen in innovatie en ontwikkeling. Heb jij een passie voor microcontrollers en C/C++ programmeer uitdagingen, ben je leergierig en gemotiveerd?

Wie zijn wij?

3devo B.V. is een hightech start up die producten ontwikkelt voor de 3D-print markt. Wij werken met een enthousiast en gedreven team aan de succesvolle uitbouw van ons bedrijf.

We groeien snel en geen dag is hetzelfde. Onze teamleden voelen zich verantwoordelijk voor het succes van 3devo en zijn altijd bereid elkaar te helpen. Hierdoor heerst er een prettige en gedreven werksfeer. Hard werken, maar ook tijd voor een kopje koffie, grapje en biertje ter afsluiting van de week.

Werkzaamheden stage

Je werkzaamheden zullen gericht zijn op de ontwikkelingen gerelateerd aan de 3devo producten. Zoals software updates, met onder andere wiskundige uitdagingen. Maar ook prototyping van nieuwe product concepten.
De werkzaamheden die tot het takenpakket horen zijn als volgt:
– Programmeren in C/C++
– Ondersteunen van onze software developers
– BETA testing
– Samenwerking met het mechanical productontwikkelingsteam

Verwachtingen stagiair

Wij zoeken voor deze stageplaats een gedreven en gemotiveerde student die een relevante studie met minimaal HBO niveau volgt, zoals Technische informatica of Embedded Systems. Je hebt een passie voor software ontwikkeling en het programmeren van microcontrollers.
Het project vergt een nauwe samenwerking tussen de hardware en software aspecten van het project. Hierbij werk je samen met onze productontwikkelaars.

Belangstelling?

Herken je jezelf in de omschrijving en spreekt de stage je aan?
Dan ontvangen we graag jouw CV met motivatiebrief.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren

Are you curious to experience what a 3devo internship is like? Watch as an intern, from our R&D team, explains his over-all experience, day-to-day actives and the obstacles he overcame interning at 3devo right here.